Berichten delen via sociale netwerken

Een van de functies in Jetpack is het automatisch delen van nieuws berichten met sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en meer. Lees hoe je een sociaal media account koppelt aan je website.

Voor de functie is Jetpack vereist!

Om berichten te kunnen delen via sociale netwerken is Jetpack (plugin) vereist. Wil je gebruikmaken van Jetpack op jouw website neem dan contact op met Revealit via support@revealit.nl of bel 085 773 77 36.

1. Ga in het menu naar Instellingen en kies voor Delen.
    Sociale netwerken delen via WordPress
  2. Kies een van de sociale netwerken en klik op Verbind.
    Verbind met sociale netwerken