Beschikbare updates

Bij WordPress werken ze voortdurend aan kleine en grote updates. Kleine updates worden vaak beveiligingslekken gedicht en zorgen ze voor extra stabiliteit. Met grote updates wordt jouw WordPress systeem vaak voorzien van extra functionaliteit. Ook plugins worden regelmatig bijgewerkt en komen er nieuwe updates uit. Het is erg belangrijk dat jouw website up-to-date is. Dit voorkomt eventuele aanvallen van hackers op het internet maar ook dat WordPress blijft werken in nieuwe browsers en systemen.

Hoe weet ik wanneer er een nieuwe update beschikbaar is?

Nadat je bent ingelogd zie je boven in het scherm een melding staan. Deze zal er ongeveer zo uitzien:

1

Als je een dergelijke melding ziet staan dan is het mogelijk om je WordPress installatie te updaten.

Het update proces

Je kan een mail sturen naar support@revealit.nl en vragen of jouw website geüpdate kan worden. Er zal eerst een volledige backup van de huidige website worden gemaakt. Vervolgens wordt de nieuwe versie geïnstalleerd. Wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn voor de gebruikte plugins dan worden deze ook bijgewerkt.

Update laten uitvoeren

Om gebruik te maken van deze dienst wordt er éénmalig een vast bedrag van € 85,- (exclusief BTW) per update in rekening gebracht.