Bestands-url verkrijgen

Een bestands-url is eenvoudig op te zoeken in WordPress. Hoe je dit moet doen wordt je hieronder uitgelegd.

1. Open de media bibliotheek

In het menu ga je naar Media en klik je op Bibliotheek.

1

2. Open het bestand of afbeelding

In het bestanden overzicht van de media bibliotheek kies je bij het betreffende bestand voor Bewerken.

2

3. Kopieer de link

Kopieer links naast de afbeelding de bestand URL. Dit venster mag je vervolgens afsluiten.

3

Selecteren doe je door het veld te dubbel klikken of met je linker muisknop ingedrukt gehouden van links naar rechts te slepen.