Bestandslocatie van een afbeelding verkrijgen

Wanneer je in WordPress met afbeeldingen werkt is het soms noodzakelijk dat je de bestandslocatie van een afbeelding moet gebruiken. Dit komt bijvoorbeeld voor wanneer je in een Widget een afbeelding plaatst. Nadat je een afbeelding hebt geüpload kan je de bestandslocatie verkrijgen. Volg hieronder de stappen om dit te doen.

1. Open de Media Bibliotheek.
    1
  2. Klik op de afbeelding waarvan je de bestandslocatie wilt weten.
    2
  3. In het volgende scherm kopieer je de bestandslocatie onder URL.
    3
Nog vragen?

Heb je nog vragen over werken met afbeeldingen in WordPress neem dan contact op via support@revealit.nl of bel 085 773 77 36.