Chrome installeren

Chrome is een van de meest gebruikte browsers op dit moment. Daarbij is Chrome ook erg snel en makkelijk in gebruikt. Het advies is dan ook om over te stappen naar Chrome. Chrome kan zowel voor Windows als voor Apple geïnstalleerd worden. Volg onderstaande instructies om de Chrome browser op je computer te installeren.

1. Open je browser en ga naar deze link: https://www.google.com/intl/nl/chrome/browser/
  2. Klik op Download Chrome en download het installatie bestand op je computer.
  3. Open het bestand wat je zojuist hebt gedownload en installeer de Chrome browser.
Tip!

Wanneer je Chrome voor het eerst opent zal je worden gevraagd om de browser als standaard browser in te stellen. Stel vervolgens Chrome in als standaard browser.