Contactpersonen importeren

Wanneer je gebruik maakt van Google contacts dan heb je de mogelijkheid om je contactpersonen over alle apparaten synchroon te houden. Voeg je dan een nieuwe contactpersoon toe aan je iPhone dan wordt deze ook toegevoegd aan andere apparaten. Hiervoor zal je eerst een contactpersonen bestand moeten uploaden naar Google contacts. Hieronder zie je hoe je dit kan doen.

1. Ga naar contacten

Open eerst Gmail en login met je Google Apps gegevens. Klik vervolgens op Mail en op Contacten.

1

2. Importeer contactpersonen

Scroll naar beneden en klik nu in het linker menu op Contactpersonen importeren…

2

3. Upload contactpersonen

Upload het adressenbestand naar Google Contacts en klik op Importeren.