E-mail headers in Apple Mail

Er zijn genoeg redenen om e-mail headers te bekijken. Bijvoorbeeld om te kijken waar een e-mail afkomstig van is of door wie een e-mail is gestuurd. Om een e-mail header in Apple mail te openen volg je onderstaande stappen.

1. Selecteer de e-mail uit de lijst in Postvak In. Open het bericht echter niet!
  2. Klik nu op Weergave, selecteer Bericht en kies voor Bronversie.
  3. De header is nu volledig zichtbaar in de e-mail.
  4. Kopieer de e-mail headers nu in een nieuwe e-mail en stuur deze door naar Revealit support.