E-mail headers in Outlook 2011

Er zijn genoeg redenen om e-mail headers te bekijken. Bijvoorbeeld om te kijken waar een e-mail afkomstig van is of door wie een e-mail is gestuurd. Verschillende versies van Outlook hebben zo hun eigen manier om een e-mail header te bekijken. Om een e-mail header in Outlook 2011 te openen volg onderstaande stappen.

1. Selecteer de e-mail uit de lijst in Postvak InOpen het bericht echter niet!
  2. Rechter muisklik op de betreffende e-mail.
  3. Klik op Bron weergeven.
  4. Kopieer de e-mail headers nu in een nieuwe e-mail en stuur deze door naar Revealit support.