E-mail headers in Outlook 2013

Er zijn genoeg redenen om e-mail headers te bekijken. Bijvoorbeeld om te kijken waar een e-mail afkomstig van is of door wie een e-mail is gestuurd. Verschillende versies van Outlook hebben zo hun eigen manier om een e-mail header te bekijken. Om een e-mail header in Outlook 2013 te openen volg onderstaande stappen.

1. Open eerst de betreffende e-mail en klik op Bestand.
  2. Kies Info en dan Eigenschappen.
  3. Kopieer de e-mail headers nu in een nieuwe e-mail en stuur deze door naar Revealit support.