Een agenda delen met iemand buiten Google

Het is mogelijk om je agenda te delen met een gebruiker die geen gebruik maakt van Google Agenda. Dit doe je namelijk door het adres van je agenda in HTML-indeling te gebruiken.

1. Ga naar agenda instellingen

Klik in de agendalijst aan de linkerkant naast een agenda op de pijl-omlaag en selecteer Agenda-instellingen. Je kunt ook op Instellingen onder aan de agendalijst klikken en vervolgens op de naam van de gewenste agenda klikken.

1

2. Kies voor HTML indeling

Klik in het gedeelte Adres voor agenda op het pictogram HTML. Er verschijnt een pop-upvenster met de URL van je agenda.

2

3. Kopieer de URL

Deel deze URL met je vrienden die Google Agenda niet gebruiken.