Een label maken in Gmail

Je kunt als volgt een label maken dat je aan je berichten kunt toevoegen:

1. Klik links op de pagina op Meer onder aan de lijst met labels. Als je ‘Meer’ niet kunt vinden, raak je met je cursor de grijze scheidingslijn aan en sleep je deze naar beneden om meer labels weer te geven.
  2. Klik op Nieuw label maken.
  3. Typ de naam van het nieuwe label en klik op Maken.
Labels vanuit je Postvak IN

Je kunt ook een nieuw label maken voor een bericht in je postvak IN door het vakje naast het bericht aan te vinken en op de knop Label boven je berichtenlijst te klikken. Vervolgens klik je op Nieuwe creƫren.

Meer informatie over labels vind je op de Google Help platfom.