Een WordPress.com account registreren

Voor sommige functies waaronder de Jetpack plugin van WordPress zelf heb je een WordPress.com account nodig. Je kan via WordPress.com een account registreren om een eigen blog op te zetten maar in dit geval heb je alleen een account nodig. Volg onderstaande stappen om een account op te zetten.

Tip!

Gebruik een persoonlijk e-mailadres bij het registreren van een WordPress.com account in plaats van een algemeen e-mailadres. Als je vragen hebt neem dan contact op via support@revealit.nl of bel 085 773 77 36.

1. Ga naar de WordPress.com en vul je gegevens in en klik daarna op Mijn account maken.
    Een WordPress.com account registreren
  2. Je wordt automatisch ingelogd en doorgestuurd naar de dashboard. Als je een nieuw account aanmaakt dan zul je jouw e-mailadres nog eerst moeten bevestigen.
    Verifieer je e-mailadres
  3. Op je e-mailaccount en klik op de mail die je van WordPress.com hebt ontvangen. Als je deze nog niet hebt ontvangen controleer dan je SPAM-box. Klik vervolgens op de activatie link.
    Activeer je WordPress.com account

Je hebt hierna een WordPress.com die je kan gebruiken voor bepaalde functies binnen WordPress.