Google Agenda synchroniseren met je iOS-apparaat

Om jouw Google Agenda te synchroniseren met een iPhone, iPhone Touch of iPad zul je onderstaande stappen moet volgen.

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Ga naar E-mail, contacten, agenda’s.
  3. Selecteer Account toevoegen.
  4. Kies voor Gmail.
  5. Voer nu jouw Google account gegevens in.
  6. Druk op Volgende.
  7. Zorg ervoor dat je de optie Agenda’s hebt ingeschakeld.

Nadat je deze stappen hebt doorgelopen open je nu de Agenda app op je apparaat. Google zal nu vervolgens alle agenda items met jouw apparaat automatisch gaan synchroniseren.

Meerdere agenda synchroniseren?

Standaard wordt alleen je primaire agenda met jouw iOS apparaat gesynchroniseerd. Als je meerdere agenda hebt die je wilt synchroniseren, volg dan de instructies hier.