Jetpack activeren

Voor sommige functies wordt de Jetpack plugin gebruikt van WordPress. Om hier gebruik van te maken is het nodig om deze eerst voor jouw website te activeren.

Voor Jetpack heb je een WordPress.com account nodig!

Om gebruik te kunnen maken van de Jetpack plugin heb je een WordPress.com account nodig. Voor meer informatie neem contact met mij op via support@revealit.nl of bel 085 773 77 36.

1. Log in en ga naar Jetpack in het menu.
    Jetpack in het menu
  2. Klik op de knop Verbind met WordPress.com.
    Verbind Jetpack met WordPress.com account
  3. Log vervolgens in met je WordPress.com account gegevens. Klik daarna op Autoriseer Jetpack.
    Login met je WordPress account gegevens
  4. Nadat je inloggegevens zijn ontvangen wordt je terug gestuurd naar je website. Jouw WordPress.com account is nu gekoppeld aan de website.
    Jetpack geactiveerd