Kopteksten maken

1. Open een bericht of pagina

In dit voorbeeld gaan we een koptekst toevoegen aan een bestaand bericht. Daarvoor open je het berichten menu en klik je op Bewerken.

1

2. Opmaak type menu openen

Om een koptekst te kunnen toevoegen zal je het opmaak type menu eerst moeten openen. Deze kan je standaard vinden in de extra werkbalk van je editor. Wanneer de werkbalk er zoals de afbeelding hieronder er uit ziet klik dan op Toon extra werkbalk.

2

3. Tekst selecteren

Selecteer de tekst die je als koptekst wilt gebruiken.

3

4. Kies een koptekst

Als je de tekst hebt geselecteerd ga je vervolgens naar het opmaak type menu en kies je bijvoorbeeld voor Koptekst 1.

4

5. Het resultaat

Je komt meteen terug in de editor en je ziet vervolgens dat de tekst nu een Koptekst 1 bevat.

5

6

Tip!

Als je niet zeker weet welke opmaak type een tekst bevat dan kan je dit heel gemakkelijk ontdekken door op de teksten te klikken. De opmaak type veranderd dan in het menu.