Meerdere agenda’s synchroniseren met je iOS-apparaat

Wanneer je meerdere agenda’s in Google Agenda hebt en je wilt deze allemaal zichtbaar hebben op jouw iOS-apparaat dan kan je dit eenvoudig instellen. Volg hiervoor onderstaande stappen.

1. Ga met je iOS-apparaat naar je internet browser (Safari in de meeste gevallen) en voer deze URL in: https://www.google.com/calendar/syncselect
  2. Selecteer de agenda’s die je wilt synchroniseren en klik op Opslaan.

De geselecteerde agenda’s worden tijdens de volgende synchronisatie weergegeven op je iOS-apparaat.