Plakken vanuit Word

Tekst kopiëren en plakken vanuit Microsoft Word

Het kan zijn dat je de teksten voor de website aangeleverd krijgt in een Microsoft Word bestand. Bij het kopiëren en plakken van deze teksten kan er veel opmaak meegenomen worden die in strijd is met de opmaak van de website. Om deze reden is er een functie toegevoegd, waarmee tekst vanuit Microsoft Word ingevoegd kan worden, zonder de opmaak.

1

Tip!

Om te voorkomen dat er nooit opmaak code mee geplakt wordt vanuit Word kan je beter eerst tekst plakken naar een opmaak vrije programma zoals Kladblok. Daarna plak je vanuit Kladblok naar WordPress.