Teamviewer software installeren

Voor support op afstand wordt gebruik gemaakt van Teamviewer. Om Teamviewer te kunnen gebruiken moet je de applicatie eerst downloaden en installeren.

Installatie voor:

Installatie voor Windows

Ga naar revealit.nl/support en klik op Download de support app. Kies daarna voor je besturingssysteem en klik op Download voor Windows.

1.1

Het .exe bestand wordt gedownload. Normaal gesproken wordt deze geplaatst in je downloads folder tenzij je een andere bestandslocatie hebt ingesteld. Open het bestand door op het icoon te dubbelklikken.

1.2

Je krijgt een beveiligingswaarschuwing van Windows te zien. Klik nu op Uitvoeren.

1.3

Vervolgens krijg je nog een waarschuwing of je het programma toestaat wijzigingen aan je computer aan te brengen. Klik op Ja.

1.4

Teamviewer wordt nu geopend. Geef jouw unieke ID nummer en een wachtwoord nu telefonisch door via 085 773 77 36.

Installatie voor Mac

Ga naar revealit.nl/support en klik op Download de support app. Kies daarna voor je besturingssysteem en klik op Download voor OSx.

2.1

Een ZIP bestand wordt gedownload. Normaal gesproken wordt deze geplaatst in je downloads folder tenzij je een andere bestandslocatie hebt ingesteld. Open het bestand door op de folder te dubbelklikken.

2.2

Dubbelklik de .app icoon om het programma te openen.

2.3

Vervolgens krijg je nog een waarschuwing te zien of je het programma wilt openen. Klik op Open.

2.4

Teamviewer wordt nu geopend. Geef jouw unieke ID nummer en een wachtwoord nu telefonisch door via 085 773 77 36.