Tweets embedden in WordPress

Met de nieuwere versies van WordPress kan je makkelijk en snel Tweets toevoegen aan een pagina. Tweets kan je gebruiken als link naar een ander bericht of een uitspraak citeren in een bericht.

Vanaf WordPress 4.1 +

Let op! Deze functie is alleen beschikbaar vanaf WordPress versie 4.1 of hoger. Heb je een oudere versie dan zul je WordPress eerst moeten updaten.

1. Ga naar berichten of pagina’s in het menu van WordPress.
  2. Maak een nieuwe pagina aan of bewerk een van de bestaande pagina’s.
  3. Kopieer de link of URL van een Twitter bericht vanuit je browser en plak deze in je editor.