Wachtwoord vergeten

Het kan voorkomen dat je jouw wachtwoord vergeten bent waarmee je inlogt. In dit geval kan je dit heel eenvoudig herstellen door onderstaande stappen uit te voeren.

1. Ga naar het inlogscherm van WordPress

Open je browser en ga naar het inlogscherm door achter je domeinnaam /wp-admin te typen. Klik daarna op de link Wachtwoord vergeten?

1

2. Voer je gebruikersnaam in

Bij de volgende pagina kan je jouw gebruikersnaam of e-mailadres invoeren dat bij je account hoort. Voer een van deze twee in en klik op Nieuw wachtwoord aanmaken.

2

3. Bevestiging

Als het e-mailadres of gebruikersnaam correct is dan zie je een bevestiging zoals hieronder. Ga nu vervolgens naar je e-mailaccount. Je zal zo dadelijk een e-mail ontvangen waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

3

4. Klik de link in je e-mail

Open je e-mailprogramma en klik de link in de mail die je hebt ontvangen van WordPress.

4

5. Voer een nieuw wachtwoord in

Als je de link hebt geopend dan zie je onderstaande pagina. Voer hier een nieuw wachtwoord in en klik op de link Wachtwoord herstellen.

5

6. Je wachtwoord is hersteld

Daarna krijg je de melding dat je wachtwoord is hersteld en dat je opnieuw kan inloggen.