Weeknummers toevoegen aan Google Agenda

Sommige mensen vinden het handig om met weeknummers te werken in een agenda. Dit ondersteunt Google Agenda niet standaard maar met een kleine instelling is dit wél mogelijk. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Maak jij al gebruik van Google Apps?

Zakelijk in de cloud werken met behulp van Google Apps. Als officiële partner van Google kan Revealit dit voor jouw bedrijf realiseren. Neem hiervoor contact op met RevealIt.

1. Open Google Agenda in je browser.
  2. Klik daarna op het pijltje naast Andere Agenda’s en vervolgens op Door interessante agenda’s bladeren2
  3. Kies het derde tabblad Meer3
  4. In de volgende lijst klik bij Weeknummers op Aanmelden.4

Als je vervolgens terug keert naar het agenda overzicht zie je nu weeknummers vermeld staan.